Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

19 december 2018

Sweet Bunny: haarvitamines voor gezond en sterk haar!

Waarom heb ik vitamines nodig?

Gevarieerde en gezonde voeding vormt de basis voor gezond haar. Het is echter niet altijd mogelijk om op deze manier de benodigde vitamines en mineralen die nodig zijn voor glans, groei en kracht in te nemen. Dat kan doordat we deze vitamines niet aantreffen in onze voeding, maar ook doordat ons lichaam de benodigde vitamines simpelweg niet kan opnemen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een vitamine D-tekort, terwijl ze wel voldoende zonlicht ontvangen.

 

Haarvitamines helpen je

Haarvitamines; haargroei pillen; supplementen voor je haar; het zijn allemaal multivitamines met een focus op het groeien en versterken van haar. Ze helpen het haar optimaal te houden. De samenstelling is hiervoor bepalend, zo is bewezen dat o.a. vitamine B7 (Biotine) en vitamine E onmisbaar zijn voor veerkrachtig en gezond haar. Haarvitamines bieden een eenvoudige oplossing voor sterker, langer en gezond haar.

 

Van capsule tot gummy

Haarvitamines zijn er in alle soorten en maten; capsules, tabletten en gummies. Sweet Bunny behoort tot de laatste categorie. Het grootste voordeel van gummies? Je kan ze zonder water -dus waar en wanneer je wilt- innemen. Daarnaast smaken ze ook veel lekkerder dan een capsule of tablet.

 

Verschillen tussen Sweet Bunny en andere gummies

Gummies zijn de meest populaire vorm van haarvitamines. Logisch, zoals gezegd zijn ze makkelijk in te nemen waar en wanneer je wilt en zijn ze veel lekkerder. Eigenlijk zijn ze een traktatie voor jezelf en je haar! Er zijn veel gummies verkrijgbaar op de markt. Zo op het eerste oog lijken ze naast Sweet Bunny sterk op elkaar. Maar is dat wel zo? We zetten de verschillen voor je op een rijtje.

 

Als we de potjes naast elkaar zetten, kunnen we 6 verschillen tussen de gummies vinden:

  1. Kleur en vorm
  2. Halal certificering
  3. Vegan / vegetarisch
  4. Wel / niet suikervrij
  5. Ingrediënten
  6. Prijs

 

Verschil 1: kleur en vorm

Goed, dit is natuurlijk eenvoudig te zien. Sweet Bunny gummies zijn roze en in de vorm van een haasje en overige gummies zijn er in groen, blauw, paars en nog meer kleuren van de regenboog. Ook de vorm verschilt, van beertje tot framboosje en van simpel ovalen bolletje tot -natuurlijk- een konijntje.

 

Verschil 2: Halal certificering

In tegenstelling tot veel haarvitamines, zijn Sweet Bunny haarvitamines Halal gecertificeerd. Dit komt doordat de vitamines geen dierlijke producten bevatten.

 

Verschil 3: vegan / vegetarisch

Het ontbreken van dierlijke producten in Sweet Bunny, is dezelfde reden waarom deze vitamines 100% vegan zijn. Veel haarvitamines bevatten vitamine D3, dat wordt gevormd in de huid van mens en dier en wordt vrijwel altijd uit schapenwollen gehaald. Sweet Bunny bevat vitamine D2 en is volledig plantaardig. Daarom mogen de bunnies zich 100% vegan noemen. Ze zijn overigens ook gluten-, soja- en dierproefvrij. Dat is altijd fijn!

 

Verschil 4: wel / niet suikervrij

De nieuwste ontwikkeling in haarvitamines, is een suikervrije variant. Sweet Bunny loopt hiermee voorop en is een van de eerste haarvitamines die suiker vervangen heeft voor maltitol en isomalt. De meeste haarvitamines bevatten glucose, oftewel suiker, en zijn dus minder gezond.

 

Verschil 5: Ingrediënten

Natuurlijk hebben we ook de etiketten naast elkaar gelegd. De verschillen zijn klein: de meest voorkomende verschillen die je kunt vinden zijn de hierboven beschreven vitamine D2 (Ergocalciferol) en D3 (Cholecalciferol). Vitamine D zorgt ervoor dat de haarfollikels gestimuleerd worden, waardoor je haar sneller groeit. Vitamine D3 heeft een iets sterkere werking van vitamines D2, maar is dus niet ‘vegan’. Naar verwachting is het effect in haargroei te verwaarlozen, omdat dit maar een klein onderdeel is van de volledige ingrediëntenlijst.

Een ander verschil is de glucose die wel of niet aanwezig is. Uiteraard bevatten de suikervrije haarvitamines geen glucose, maar een alternatieve zoetstof zoals maltitol of stevia. Verder verschilt de hoeveelheid van de verschillende ingrediënten iets. Biotine is altijd het 'meest aanwezige' ingrediënt vanwege de positieve invloed die het heeft op de gezondheid van het haar.  

Het laatste verschil zit hem in de kleurstoffen, die zoals gezegd alle kleuren van de regenboog kunnen zijn. Dit varieert van ‘Blue 1’ tot 'Purple Carrot Juice' oftewel wortelsap, hoe toepasselijk voor een konijntje :)

 

Verschil 6: de prijs

De prijzen voor de verschillende professionele haarvitamines ontlopen elkaar niet veel. Over het algemeen geldt wel dat de halal, vegan en suikervrije haarvitamines iets duurder zijn dan de minder gezonde en duurzame vitamines. De roze Sweet Bunnies hebben een advies verkoopprijs van €25,95 en zijn een stuk voordeliger dan de meeste suikervrije vitamines.

 

Wat maakt Sweet Bunny zo bijzonder?

We schreven het al eerder, deze haarvitamines zijn volledig vegan en halal, en 100% gluten-, soja-, suiker- en dierproefvrij. Dat is mooi, maar het belangrijkste is dat ze zorgen voor prachtig, sterker en gezond haar. Sweet Bunny haarvitamines bevatten 13 actieve ingrediënten, waaronder 5.000 mcg Biotine, vitamine A, C, E B6, B9, B12 en zink voor een vitamine boost voor haar en nagels.

 

Twee roze konijntjes per dag die smaken naar snoep helpen om de haarkwaliteit in stand te houden en mogelijk te verbeteren. Sweet Bunny veganistische en suikervrije gummies voeden en onderhouden gezond haar, huid en nagels van binnenuit op basis van een formule met biotine, foliumzuur en vitamine C.

 

Sweet Bunny in jouw salon?

Stap nu over naar de originele vegan en suikervrije haarvitamine. Sweet Bunny haarvitamines geven een ruime marge en zijn gunstig om te verkopen in jouw (kap)salon. Ontdek alle mogelijkheden voor jouw salon.

 

Over Sweet Bunny

Sweet Bunny haarvitamines komen oorspronkelijk uit San Jose (USA), maar is nu een oer-Hollands bedrijf. De gummies worden vanwege de hoge kwaliteitseisen geproduceerd in Canada en zijn FDA-gekeurd, vegan, gluten-, soja-, suiker- en dierproefvrij. Let op: potjes zonder gebruiksaanwijzing sticker op de bodem zijn NIET afkomstig van Sweet Bunny, maar uit China en illegaal in Nederland.

 

N.B. Dit product is geen geneesmiddel en het resultaat kan variëren per persoon. Dit product kan gebruikt worden voor zowel mannen als vrouwen. Doordat er geen hormonen in de Sweet Bunny haarvitamines zitten, hoef je niet bang te zijn voor extra haargroei in je gezicht of op andere delen van je lichaam. Mocht je een medische aandoening hebben, overleg dan altijd met je huisarts vóórdat je dit product inneemt!