Bestel jouw favoriete producten nog makkelijker!

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Hover
Bestel jouw favoriete producten nog makkelijker!

We hebben een update doorgevoerd aan onze website, waardoor je nog sneller en makkelijker kunt bestellen. Hoe dan?! Bekijk in 1,5 minuut deze video en bent helemaal op de hoogte.

Minder zoekresultaten = sneller vinden

Dankzij een handige nieuwe functie kun jij jouw winkelmandje sneller en makkelijker vullen. Vanaf nu zijn artikelen met meerdere kleuren, inhoudsmaten of andere variabelen samengevoegd. Hierdoor verschijnen er minder resultaten in het zoekvenster, wat vooral bij het vinden van de juiste haarkleur veel eenvoudiger is.

 

Voorheen zag je namelijk bijvoorbeeld alle kleuren van Imago Colors. Nu zie je alleen Imago Colors en kun je op de productpagina de juiste kleur selecteren en toevoegen aan je mandje. Je blijft vervolgens op dezelfde pagina, dus je kunt direct een volgende kleur selecteren en toevoegen, zonder opnieuw te zoeken.

 

Jouw favoriete product is niet weg

Schrik dus niet als je jouw favoriete variant niet direct ziet. Selecteer het product en vervolgens kun je de variant die je zoekt uit de lijst selecteren. Zie, hij is er nog!

 

Nog even geduld

Helaas, nog niet alle artikelen hebben deze update ondergaan. Maar we werken er hard aan om zo spoedig mogelijk de hele website op deze manier in te richten.