Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  16 september 2022

  Win nu een pakket van L’Oreal Metal Detox!

  Wat is de Metal Detox van L’Oreal?

  De L’Oreal Metal Detox is de oplossing van L’Oreal voor een goede behandeling voor het ontkleuren van het haar. Met dit professionele 3-stappen protocol voor in jouw salon om kleur, balayage en ontkleuringservices te garanderen.

  En vandaag krijg jij de kans om dit hele pakket te winnen en de voordelen te ervaren van de L’Oreal Metal Detox.

  Werking

  Met de L’Oreal Metal Detox lijn zorg je voor een juiste aanpak voor ontkleuring. Het draait om het metaal in het haar. De hoeveelheid metaal in het haar is afhankelijk van de haarporeusiteit en de waterkwaliteit waarin we leven. De gepatenteerde technologie van L’Oreal Metal Detox bevat 10% Glicoamine, een molecule dat klein genoeg is om de vezel binnen te dringen en de metalen binnenin de vezel te verwijderen.

  Gebruikswijze

  Met dit pakket ontkleur je gemakkelijk in 3 stappen:

  Stap 1: L’Oreal Metal Detox Professionele Voorbehandeling neutraliseert metalen voor de kleur, balayage of ontkleuringservice.

  Stap 2: L’Oreal Metal Detox Reinigende Shampoo detoxt het haar na de service.

  Stap 3: L’Oreal Metal Detox Anti-Metaaldeeltjes masker met bescherming voorkomt dat nieuwe metaaldeeltjes terugkomen.

  Resultaten

  Met de L’Oreal Metal Detox haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar bereik je veel meer resultaten. Zo heb je minder risico op haarbreuk vanwege de zachte werkwijze, heb je betrouwbaarder kleurresultaat na de behandeling en is er eer kleurintensiteit voor beter kleurbehoud. Als kers op de taart krijgt het haar een intense glans.

  Wat moet je doen om kans te maken op de L’Oreal Metal Detox?

  Als het goed is, kan je dit bericht via de sociale media kanalen van Koos van der Beek vinden. Het enige wat je hoeft te doen, is te reageren op dat bericht en dat is het! Vertel ons waarom jij dit pakket wil winnen, wat jij ermee wil doen of waarom dit pakket voor jou onmisbaar is en voilà, je maakt kans op dit prachtige pakket!

  De actie sluit op 23 september 2022. Wacht dus niet te lang en doe mee met deze actie voor jouw pakket L’Oreal Metal Detox!