• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Showtime

Merken

Showtime

SHOWTIME SYSTEM FOR HAIR

Showtime System for Hair is een professioneel haarverzorging merk dat in 1985 in Nederland is ontstaan. Het behoort tot het familie bedrijf Yari B.V. Sinds 30 jaar is het één van de leidende merken met haarverzorgingsproducten in de schoonheidsindustrie. 

Showtime staat voor stijl, creativiteit en elegantie. De producten van Showtime zijn goed te herkennen door het unieke logo “Showtime System for Hair” en de herkenbare zwart met witte verpakkingen. 

De producten van Showtime worden ontwikkeld en geproduceerd onder complete supervisie van professionals en worden gecreeërd op basis van de laatste innovaties en technologiën. 

SHOWTIME HAIRWAX

Het paradepaardje van Showtime is Showtime Hairwax een heel succesvol product waarmee het bedrijf wereldwijde bekenheid heeft verworven. Het is in Europa de nummer 1 haarwax sinds het op de markt werd gebracht in 1985. 

De wax is ideaal om trendy kapsels te stylen en het kapsel in bedwang te houden. Het geeft volume, voeding en een mooie natuurlijke glans aan het haar. Showtime Hairwax (link onder woord: webshop KvdB) is gemaakt van natuurlijke ingredienten; naast het stylen van het haar geeft het het haar ook de benodigde vitaminen.