Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Pro Shampoo Neutral

Meerdere varianten
Productomschrijving
Neutrale shampoo voor elk haartypeBen jij opzoek naar een shampoo zonder poespas, zonder loze beloftes en zonder onnodige ingrediënten? Dan ben je opzoek naar de Imago Pro Shampoo Neutral. Deze shampoo is voor alle haartype dus is altijd goed om te hebben in jouw salon. Werking De Imago Pro Shampoo Neutral is een milde shampoo die helpt wanneer an...

Neutrale shampoo voor elk haartype

Ben jij opzoek naar een shampoo zonder poespas, zonder loze beloftes en zonder onnodige ingrediënten? Dan ben je opzoek naar de Imago Pro Shampoo Neutral. Deze shampoo is voor alle haartype dus is altijd goed om te hebben in jouw salon.

Werking

De Imago Pro Shampoo Neutral is een milde shampoo die helpt wanneer andere shampoos niet gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan irritaties door andere shampoos, overgevoeligheid of zelfs allergie. De Imago Pro Shampoo Neutral geeft het haar een behandeling op de mildste manier waardoor vuil en andere zaken toch verdwijnen zonder de hoofdhuid of de haren aan te tasten.

Imago Pro Shampoo Neutral is geschikt wanneer andere shampoos irritatie opleveren.

Resultaat

Met de Imago Pro Shampoo Neutral, haal je een product in jouw salon waar klanten blij van worden. Na het wassen met deze shampoo is het haar gevoed en gezond aan. Met de speciaal ontwikkelde formule van de Imago Pro Shampoo Neutral zorg jij voor een glans in het haar van jouw klanten. Zij zullen voelen dat het haar weer zijdezacht en verzorgd aanvoelt.

Gebruikswijze

Neem een beetje product in de hand en verdeel dit goed over de handen. Vervolgens masseer je de Imago Pro Shampoo Neutral gelijkmatig over de hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid voor een betere stimulans van het hoofd waardoor de haren sneller gaan groeien en het product meer in de hoofdhuid wordt opgenomen. Spoel daarna al het product uit de haren en laat de haren drogen aan de lucht of door ze in model te föhnen.

De Imago Pro Shampoo Neutral is verkrijgbaar in 2 verpakkingen, de flessen van 1 liter of de navulverpakkingen van 5 liter. Zo bespaar je niet alleen geld in jouw portemonnee, maar helpen we samen aan een duurzamere verpakking voor een beter milieu.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091942
EAN
8718754321006

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE