Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

Schwarzkopf BC CP Color Freeze Silver Treatment

🌱 Vegan
🔎 Meerdere varianten
Productomschrijving
Voor gekleurd en gehighlight haarEen gepigmenteerde, herstellende haarbehandeling van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor grijs en ontkleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen wordt het haar intensief gevoed terwijl de warme ondertonen worden geneutraliseerd. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de k...

Voor gekleurd en gehighlight haar

Een gepigmenteerde, herstellende haarbehandeling van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor grijs en ontkleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen wordt het haar intensief gevoed terwijl de warme ondertonen worden geneutraliseerd. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en vervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur. Veganistisch haarproduct.

Kenmerken:

  • Geeft het haar een intensieve verzorging voor wel 95% minder haarbreuk
  • Neutraliseert ongewenste warme ondertonen door de koele tonen te behouden en op te laten leven
  • Het haar bereikt de optimale pH-waarde van 4,5, met 90% kleurbehoud tot maximaal 30 wasbeurten
  • Geeft wit haar en haar met zeer lichte basiskleuren een cendré-glans
  • Veganistische formule
  • pH 4.2 - 4.7

BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze:

  • Bonacure Color Freeze – formule voor gekleurd haar.
  • Bonacure Clean Performance is de kracht van veganistisch keratine in een professionele reinigende formule.
  • Het 1e veganistische kleurblokkeringssysteem van Schwarzkopf Professional voor nul-vervaging en langdurige levendigheid van de kleur.
  • Tot 90% kleurbehoud gedurende maximaal 30 wasbeurten.

Hoe te gebruiken:

Breng de gepigmenteerde haarbehandeling aan op handdoekdroog haar. Laat tot 10 minuten inwerken. Spoel het product grondig uit.

Ontdek de technologie:

Na een kleurbehandeling sluiten de huidige verzorgingstechnologieën voornamelijk de haarschacht af en besteden ze geen aandacht aan de structuur van de matrix. Dit kan leiden tot een gebrek aan veerkracht, haarbreuk en dramatische vervaging van de kleur.

Daarom introduceert Schwarzkopf deze geavanceerde technologie. Dankzij de gepatenteerde pH 4,5 Balancer-technologie wordt het haar aan de optimale pH-waarde van 4,5 aangepast, waarbij de matrix rondom de microfibrillen van de cortex wordt versterkt en gestabiliseerd zodat de kleurpigmenten diep in de haarstructuur worden bevroren en daarmee de ultieme kleurbescherming leveren.

In combinatie met de Cell Equalizer-technologie zorgen de professionele Bonacure Color Freeze-haarproducten ervoor dat het haaroppervlak perfect wordt afgesloten, waardoor een langdurig schild wordt aangemaakt dat beschermt tegen schadelijke invloeden van buiten, zoals water en de warmte van de föhn.

Speciaal voor deze klant:

Bonacure Color Freeze Silver Treatment is bedoeld voor klanten met wit, grijs of ontkleurd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op intensieve wijze herstelt en beschermt, en tegelijkertijd ongewenste geeltinten neutraliseert of de algehele kleurrichting verkoelt.

Tip van Koos:

Gebruik het in combinatie met Bonacure Color Freeze Silver Shampoo om wit haar op te helderen enongewenste goudblonde tonen te neutraliseren.

Kies voor Bonacure Clean Performance:

Vrij van dierlijke ingrediënten. Verpakking is recyclebaar.

Bestel Schwarzkopf BC CP Color Freeze Silver Treatment snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
202008893
EAN
4045787725636

Eerder door jou bekeken