Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Schwarzkopf BC CP Color Freeze Spray Conditioner

  🌱 Vegan
  🔎 Meerdere varianten
  Productomschrijving
  Voor gekleurd en gehighlight haarEen leave-in, lichtgewicht sprayconditioner met toegevoegde warmtebescherming van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen wordt het haar hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en v...

  Voor gekleurd en gehighlight haar

  Een leave-in, lichtgewicht sprayconditioner met toegevoegde warmtebescherming van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen wordt het haar hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en vervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur. Gebruik het product als een ontklittende spray, zodat het haar er gezond en glad uitziet en beter hanteerbaar is. Veganistisch haarproduct.

  Kenmerken:

  • Gebruik het product om het haar onmiddellijk te ontklitten ende doorkambaarheid te verbeteren
  • Het haar bereikt de optimale pH-waarde van 4,5, met 90% kleurbehoud tot maximaal 30 wasbeurten
  • Laat dof, gekleurd haar opleven en zorgt voor een schitterende glans
  • Biedt bescherming tegen de warmte van de föhn
  • Veganistische formule
  • pH 4.2 - 4.8

  BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze:

  • Bonacure Color Freeze – formule voor gekleurd haar.
  • Bonacure Clean Performance is de kracht van veganistisch keratine in een professionele reinigende formule.
  • Het 1e veganistische kleurblokkeringssysteem van Schwarzkopf Professional voor nul-vervaging en langdurige levendigheid van de kleur.
  • Tot 90% kleurbehoud gedurende maximaal 30 wasbeurten.

  Hoe te gebruiken:

  Goed schudden. Breng de leave-in sprayconditioner in secties aan op handdoekdroog haar. Niet uitspoelen. Breng het haar zoals gewoonlijk in model.

  Ontdek de technologie:

  Na een kleurbehandeling sluiten de huidige verzorgingstechnologieën voornamelijk de haarschacht af en besteden ze geen aandacht aan de structuur van de matrix. Dit kan leiden tot een gebrek aan veerkracht, haarbreuk en dramatische vervaging van de kleur.

  Daarom introduceert Schwarzkopf deze geavanceerde technologie. Dankzij de gepatenteerde pH 4,5 Balancer-technologie wordt het haar aan de optimale pH-waarde van 4,5 aangepast, waarbij de matrix rondom de microfibrillen van de cortex wordt versterkt en gestabiliseerd zodat de kleurpigmenten diep in de haarstructuur worden bevroren en daarmee de ultieme kleurbescherming leveren.

  In combinatie met de Cell Equalizer-technologie zorgen de professionele Bonacure Color Freeze-haarproducten ervoor dat het haaroppervlak perfect wordt afgesloten, waardoor een langdurig schild wordt aangemaakt dat beschermt tegen schadelijke invloeden van buiten, zoals water en de warmte van de föhn.

  Speciaal voor deze klant:

  Bonacure Color Freeze Spray Conditioner is bedoeld voor klanten met gekleurd haar of met highlights dat poreus en gevoelig is voor vervaging en die op zoek zijn naar een leave-in haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

  Tip van Koos:

  Spoel het product niet uit om het haaroppervlak af te sluiten, voor schitterende glans en extra bescherming tegen warmte.

  Kies voor Bonacure Clean Performance:

  Vrij van dierlijke ingrediënten. Fles is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, excl. pomp. Verpakking is recyclebaar.

  Bestel Schwarzkopf BC CP Color Freeze Spray Conditioner snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  202009217

  Eerder door jou bekeken