Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Schwarzkopf BC CP Color Freeze Treatment

🌱 Vegan
🔎 Meerdere varianten
Productomschrijving
Voor gekleurd en gehighlight haarEen herstellende, smeuïge haarbehandeling van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen biedt de behandeling een intensieve verzorging om gekleurd haar te repareren. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de ma...

Voor gekleurd en gehighlight haar

Een herstellende, smeuïge haarbehandeling van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen biedt de behandeling een intensieve verzorging om gekleurd haar te repareren. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en vervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur. Veganistisch haarproduct.

Kenmerken:

  • Geeft het haar een intensieve verzorging
  • Het haar bereikt de optimale pH-waarde van 4,5, met 90% kleurbehoud tot maximaal 30 wasbeurten
  • Helpt pluis te verminderen
  • Helpt het oppervlak van elke haarstreng glad te maken voor schitterend glanzend haar
  • Veganistische formule
  • pH 4.2 - 4.8

BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze:

  • Bonacure Color Freeze – formule voor gekleurd haar.
  • Bonacure Clean Performance is de kracht van veganistisch keratine in een professionele reinigende formule.
  • Het 1e veganistische kleurblokkeringssysteem van Schwarzkopf Professional voor nul-vervaging en langdurige levendigheid van de kleur.
  • Tot 90% kleurbehoud gedurende maximaal 30 wasbeurten.

Hoe te gebruiken:

Breng de herstellende haarbehandeling aan op handdoekdroog haar en laat het inwerken. Laat tot 10 minuten inwerken. Spoel het product grondig uit.

Ontdek de technologie:

Na een kleurbehandeling sluiten de huidige verzorgingstechnologieën voornamelijk de haarschacht af en besteden ze geen aandacht aan de structuur van de matrix. Dit kan leiden tot een gebrek aan veerkracht, haarbreuk en dramatische vervaging van de kleur.

Daarom introduceert Schwarzkopf deze geavanceerde technologie. Dankzij de gepatenteerde pH 4,5 Balancer-technologie wordt het haar aan de optimale pH-waarde van 4,5 aangepast, waarbij de matrix rondom de microfibrillen van de cortex wordt versterkt en gestabiliseerd zodat de kleurpigmenten diep in de haarstructuur worden bevroren en daarmee de ultieme kleurbescherming leveren.

In combinatie met de Cell Equalizer-technologie zorgen de professionele Bonacure Color Freeze-haarproducten ervoor dat het haaroppervlak perfect wordt afgesloten, waardoor een langdurig schild wordt aangemaakt dat beschermt tegen schadelijke invloeden van buiten, zoals water en de warmte van de föhn.

Speciaal voor deze klant:

Bonacure Color Freeze Treatment is bedoeld voor klanten met highlights, overbewerkt of gekleurd haar die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op intensieve wijze herstelt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

Tip van Koos:

Op zoek naar de beste behandeling voor gekleurd haar? Stop met zoeken! Gebruik onze Color Freeze Treatment in combinatie met Color Freeze Shampoo om het kleurbehoud te maximaliseren.

Kies voor Bonacure Clean Performance:

Vrij van dierlijke ingrediënten. Verpakking is recyclebaar.

Bestel Schwarzkopf BC CP Color Freeze Treatment snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
202008888
EAN
4045787724196

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE