Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Schwarzkopf BC CP Repair Rescue Shampoo

  🌱 Vegan
  🔎 Meerdere varianten
  Productomschrijving
  Voor beschadigd, gestresst haarEen verzorgende shampoo van Bonacure Repair Rescue met een speciale formule voor beschadigd haar dat een langdurig conditionerend effect garandeert. Vrij van SLS-/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen, voor het herstel van de sterkte en elasticiteit van het haar van binnenuit zonder overbelasting. Vega...

  Voor beschadigd, gestresst haar

  Een verzorgende shampoo van Bonacure Repair Rescue met een speciale formule voor beschadigd haar dat een langdurig conditionerend effect garandeert. Vrij van SLS-/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen, voor het herstel van de sterkte en elasticiteit van het haar van binnenuit zonder overbelasting. Veganistisch haarproduct.

  Kenmerken:

  • Reinigt beschadigd haar op milde wijze
  • Verzorgende formule voor schitterend glanzend haar
  • Veganistische formule
  • Vrij van SLS-/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen
  • Geavanceerde technologie met veganistische keratine en arginine draait 3 jaar schade terug na slechts één toepassing
  • pH 4.0-5.0

  BC Bonacure Peptide Repair Rescue:

  • Bonacure Repair Rescue – formule voor beschadigd haar.
  • Bonacure Clean Performance is de kracht van veganistisch keratine in een professionele reinigende formule.
  • Zorgt voor tot wel 95% minder haarbreuk wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de Repair Rescue Spray Conditioner.
  • Levert tot wel 100% sterker haar in vergelijking met beschadigd haar.

  Hoe te gebruiken:

  Breng de haarreiniger aan op nat haar. Laat het inwerken en spoel grondig uit.

  Ontdek de technologie:

  Maak kennis met de geavanceerde technologie met veganistisch verzorgingscomplex met een veganistisch alternatief voor keratine en arginine.

  Wanneer het haar wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals chemische processen, warmte, uv-stralen en vrije radicalen, wordt de haarschacht breekbaar of kan zelfs volledig worden afgebroken, waardoor de haarvezels open en onbeschermd zijn.

  Het beschadigde haar wordt op twee niveaus gewijzigd: de cortex binnenin laat diepe structurele ruimtes zien die de haarstructuur verzwakken en de haarschacht aan de buitenkant wordt oneffen en ruw. Het risico op wrijving en klitten neemt na verloop van tijd toe en het haar verliest de natuurlijke beweging, zachtheid en glans.

  Het geheim van de professionele Bonacure Repair Rescue-haarproducten ligt in de gecombineerde werking van Cell Equalizer-technologie en arginine, en de producten zijn ontworpen om 3 jaar aan schade ongedaan te maken. Het haar wordt centimeter voor centimeter intensief geherstructureerd en beschermd door een reactief anti-wrijvingsschild. Dit resulteert onmiddellijk in zichtbaar hersteld en versterkt haar, dat weer volop in beweging komt met een ongelooflijke glans en zachtheid.

  Speciaal voor deze klant:

  Bonacure Repair Rescue Shampoo is bedoeld voor klanten met poreus, beschadigd haar dat gevoelig is voor haarbreuk en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en tegelijkertijd de elasticiteit en glans verbetert voor gezonder, sterker haar.

  Tip van Koos:

  Sulfaatvrije shampoo heeft de neiging minder te schuimen, maar reinigt net zo goed als andere shampoos!

  Kies voor Bonacure Clean Performance:

  Vrij van natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat. Vrij van dierlijke ingrediënten. Fles is gemaakt van 97% gerecyclede materialen. Verpakking is recyclebaar.

  Bestel Schwarzkopf BC CP Repair Rescue Shampoo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  202008457

  Eerder door jou bekeken