Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Y.S. Park Borstel Super Straight Ovaal Echt Haar

  Productomschrijving
  Ovalen borstel met echt varkenshaarSuper Straight Shine borstels zijn gemaakt van natuurlijk teakhout met 100 procent varkensharen. De varkensharen strijken de cuticula van het haar glad en creëren meer glans met een slanke en gladde look. Deze borstel is ovaal in plaats van rond gevormd voor een betere afvlakking van de uiteinden. De rijen haren ...

  Ovalen borstel met echt varkenshaar

  Super Straight Shine borstels zijn gemaakt van natuurlijk teakhout met 100 procent varkensharen. De varkensharen strijken de cuticula van het haar glad en creëren meer glans met een slanke en gladde look.

  Deze borstel is ovaal in plaats van rond gevormd voor een betere afvlakking van de uiteinden. De rijen haren met verschillende afmetingen creëren meer volume bij de wortels en blijven het haar gladstrijken.

  De kenmerkende Y.S. Park ventilatiegaten rond de borstelharen zorgen niet alleen voor een snellere droging, maar dragen ook bij aan het creëren van meer volume.

  De houten handgreep is vormgegeven voor comfort met ventilatiegaten die de handen sneller drogen voor een betere grip. De hals van het handvat is ontworpen om gemakkelijker en sneller te kunnen rollen. Verkrijgbaar in twee maten.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  102405020

  Eerder door jou bekeken