Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Stijltang Elipsis 3000 BAB3000EPE

Babyliss Stijltang Elipsis 3000 BAB3000EPE
Productomschrijving
Professionele stijl- en krultangDe Babyliss Straightener Elipsis 3000 is een stijltang met een dubbele functie. De exclusieve ellips-vorm en het ultra gladde verchroomde oppervlak, maken het mogelijk om het haar zowel te stijlen als te krullen. De ELIPSIS3000 kan kan net zo makkelijk als krultang worden gebruikt, dankzij het geïntegreerde slot en ...

Professionele stijl- en krultang

De Babyliss Straightener Elipsis 3000 is een stijltang met een dubbele functie. De exclusieve ellips-vorm en het ultra gladde verchroomde oppervlak, maken het mogelijk om het haar zowel te stijlen als te krullen. De ELIPSIS3000 kan kan net zo makkelijk als krultang worden gebruikt, dankzij het geïntegreerde slot en de warmtegeleiding van de ellips aan de buitenkant. Deze stijltang heeft een keramisch warmte element die snel opwarmt.

31 x 110 mm Electro Plated platen (EP Technologie 5.0)

De platen van deze stijltang zijn voorzien van een Electro Plated coating. Deze coating maakt ze nóg gladder, waardoor er minder weerstand is tijdens het stijlen en het haar in een vloeiende beweging door de stijltang glijdt voor een optimaal en langdurig resultaat! Ook bevatten de platen geen chemische middelen waardoor ze beter bestand zijn tegen hoge temperaturen en deze optimaal kunnen verdelen over het oppervlak van de platen.

De platen van de ELIPSIS3000 zijn:

 • 3x harder & duurzamer
 • 3x gladder
 • Bestand tegen chemische middelen
  • Bieden:

   • Optimaal en langdurig resultaat
   • Respect voor het haar

   De zwevende platen pakken het haar goed vast, zonder dat je hard hoeft te drukken als je over het haar naar beneden glijdt. Dit maakt het stijlen erg gemakkelijk en zorgt voor minder spanning in de pols en hand.

   De ELIPSIS3000 heeft een RVS behuizing, die licht is in gewicht en bestand tegen hoge temperaturen. Hitte kan RVS niet vervormen, zoals het plastic vaak vervormt. Hierdoor blijft de afstand tussen de platen altijd gelijk en raken ze elkaar niet.

   Dubbel functie

   De exclusieve ellips-vorm en het ultra gladde verchroomde oppervlak, maken het mogelijk om te stijlen en krullen te maken met het grootst mogelijke gemak en de grootste effectiviteit.
De ELIPSIS3000 kan kan net zo makkelijk als krultang worden gebruikt, dankzij het geïntegreerde slot en de warmtegeleiding van de ellips aan de buitenkant.

   HiDensity dual-ceramic heating system

   Dit keramische warmte element biedt een uitzonderlijke warmte transfer en meer vermogen voor een 20% snellere opwarming.

   Tot 230°C

   Deze hoge temperatuur maakt het mogelijk om de meest weerbarstige haartypes te stijlen. Het is tevens de ideale temperatuur voor behandelingen zoals een Keratine behandeling.

   FullWave Thermal Science

   Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de stijltang een constante temperatuur heeft en deze snel herstelt.

   Hair care and beauty booster

   De ELIPSIS3000 is voorzien van de IonMultiplier Technologie, een hele actieve Ionen generator. Ionen zorgen voor gladder haar met meer glans en mooier resultaat.

   Ryton & Silicone

   De behuizing is gemaakt van Rython en siliconen, hitte bestendig en gebruikt op hitte gevoelige plaatsen.

   Kenmerken:

   • 5 temperatuur instellingen (150°C - 170°C - 190°C - 210°V - 230°C)
   • LED temperatuur weergave
   • Aan/Uit schakelaar
   • 2.70 m professioneel meedraaiend snoer
   • Eco-friendly (55 W)
   • Inclusief siliconen hittebestendige mat en vingerbeschermers

   Bestel Babyliss Stijltang Elipsis 3000 BAB3000EPE snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40023000
EAN
3030050121759

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE