Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Blue Lightning Airstyler 34mm BAB2650E

⭐ Favoriet
Babyliss Blue Lightning Airstyler 34mm BAB2650E
Productomschrijving
De meest verkochte warme luchtborstelDe Babyliss Blue Lightning 34mm is een warme luchtborstel die het haar in elk model gewenst model kan brengen. De warme lucht verwarmt de borstelbuis, waardoor de warmte direct wordt overgebracht op het haar en zo makkelijker in model te brengen is.Krachtige krulborstel Krachtig genoeg om het haar perfect droog ...

De meest verkochte warme luchtborstel

De Babyliss Blue Lightning 34mm is een warme luchtborstel die het haar in elk model gewenst model kan brengen. De warme lucht verwarmt de borstelbuis, waardoor de warmte direct wordt overgebracht op het haar en zo makkelijker in model te brengen is.

Krachtige krulborstel

Krachtig genoeg om het haar perfect droog te maken. Haarvriendelijk genoeg om het haar in model te brengen zonder het te beschadigen. De 2 snelheden/temperaturen (80°C - 100°C) maken het mogelijk om eerst het werk van de haardroger af te maken en vervolgens de temperatuur te verlagen om het haar te beschermen.

Haarvriendelijk voor elk model

Met deze borstel kan het haar in elk model worden gebracht - glad, sluik, krullend of volumineus. De warme lucht verwarmt de borstelbuis. De warmte wordt daarmee direct overgebracht op het haar, waardoor het makkelijker in model te brengen is.

De favoriete föhnborstel van velen

De Babyliss Blue Lightning BAB2620E warme luchtborstel is de meest verkochte warme luchtborstel van Babyliss. Hij doet razendsnel zijn werk en je kapsel ziet eruit alsof je net van de kapper komt.

Gebruiksaanwijzing

Zorg dan dat je haar handdoek droog is. Verdeel je haar in delen en haal de borstel per lok door je haar heen. Haal de borstel onder je lok door om je uiteinden naar binnen te laten vallen of bovenlangs voor lokken die naar buiten vallen. Blijf jij altijd een beetje last hebben van pluizig haar op de bovenkant van je look? Haal dan de borstel om het af te maken ook over de bovenkant van je lokken.

Kenmerken:

  • Warme luchtborstel
  • Diameter: 34mm
  • Geschikt voor normaal tot lang haar
  • 2 snelheden
  • Geïsoleerd uiteinde
  • Meedraaiend snoer
  • 700 Watt

Bestel Babyliss Blue Lightning Airstyler 34mm BAB2650E snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40022650
EAN
3030050176414

Eerder door jou bekeken