Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

24 november 2022

Green Friday bij Koos van der Beek

Het is weer tijd voor Black Friday! Een tijd van veel inkopen. Maar dit jaar pakken wij de Black Friday iets anders aan. Geïnspireerd op alle duurzame oplossingen die we hebben toegepast afgelopen jaar, hebben we onze actie anders ingestoken. Dit jaar denken we namelijk aan de toekomst en planten we een boom extra voor elke bestelling. Met trots dopen we Black Friday dan ook om tot Green Friday!

Waarom Green Friday?

De oorsprong van Black Friday ligt in Amerika, waar de vrijdag na Thanksgiving in het teken staat van veel inkopen doen. Ook in Nederland is dit concept overgenomen door veel korting en kom je veel acties tegen. Een actie doen wij altijd graag, maar wel eentje die echt van toegevoegde waarde is.

De afgelopen tijd zijn we druk bezig met het verduurzamen van onder andere Imago flessen en planten we bomen per order boven de 50 euro. Ook hebben we een programma opgezet waarbij we jou als klant de mogelijkheid geven om deze actie van de bomen door te trekken naar jouw salon. We doen van alles, daarom voelde het voor ons gek om deze Black Friday zonder milieubewuste actie in te steken.

Dus daarom Green Friday, omdat we toch dat stapje extra willen zetten. Voor jou, maar ook zeker voor het milieu en de duurzaamheid.

Wat houdt Green Friday in?

Tijdens Green Friday (vrijdag 25 november 2022) planten we een boom extra voor elke order (boven €50) die binnenkomt. Dus waar we normaal één boom planten, zijn er dat tijdens Green Friday twee bij elke order.

Jij hoeft daar niks voor te doen, dit regelen we allemaal voor je. En mocht je zelfs besluiten dat je nog meer wilt doen voor het milieu, kan je zelfs extra bomen bij bestellen met jouw order!

Misschien is dit wel jouw Green Lucky Friday!

Want naast onze Geen Friday actie, loopt ook de Koos Krasweken actie nog. Bij elke order boven de €199,- krijg je een gratis December Kalender om jouw gelukkansen te testen. Meer over deze actie lees je hier!

Dus waar wacht je op? Bestel tijdens Green Friday jouw order en misschien maak jij er zelfs en Green Lucky Friday van!

//BOTSONIC CODE