Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  1 april 2022

  Product van de maand april 2022

  Profiteer iedere maand van een andere Imago actie. Ook in april hebben we een mooie actie voor jou en in jouw salon: De Imago Hair Mask 500ml!

  Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen!

  Imago Hair Mask 500ml

  Deze keer hebben we de Imago Hair Mask 500ml gekozen als product van de maand. Want nu de zon zich weer meer laat zien en de zonnestralen neerdalen op onze haren, is het belangrijk om na te denken over een goede bescherming. Met dit haarmasker bieden we jou in de gelegenheid om deze bescherming te bieden naar jouw klanten en in jouw salon.

  Een bijkomend voordeel: dit haarmasker beschermt niet alleen, maar verzorgt ook gelijk. Kleine beschadigingen worden hersteld en intensief verzorgd na gebruik van dit haarmasker. En jij kan dit met een fijne korting aan jouw klanten aanbieden, dat is ideaal toch?

  Hoe gebruik je de Imago Hair Mask 500ml?

  Mocht jij of klanten gebruik willen maken van dit haarmasker, raden wij je aan het volgende advies te geven: dit haarmasker werkt het beste op handdoekdroog haar. Smeer het haarmasker hier vanaf de hoofdhuid tot de puntjes goed in en laat dit 5 tot 10 minuten intrekken. Hierna spoel je het haarmasker goed uit zodat er geen overtollig product achterblijft op de haarlokken. 

  Gemakkelijk in gebruik en met een fijne verzorging, wie wil dat nu niet?

  Deze maand: 3+1 gratis

  Om jouw klanten mee te laten genieten van dit product van Imago, willen we jou ook een korting geven: 3+1 gratis. En voor jouw klanten geldt: krijg de 500ml variant voor de prijs van 125ml. Hiermee vergroot jij de omzet, zonder in aan marge in te leveren!

  Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch? 

  Bestel Imago Hair Mask 500ml hier!

  Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar producten erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen;
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!