Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

1 mei 2023

Product van de maand mei: Imago Hair Mask 500ml

Imago Hair Mask 500ml

We hebben zoveel mooie Imago producten, dat het elke maand weer een feestje is om er eentje in het zonnetje te zetten. Zeker nu de lente begonnen is, is dit een mooi moment om een verzorgend product van Imago te gebruiken in jouw salon. Dus dit keer geven we de spotlight aan de Imago Hair Mask 500 ml! Dat betekent dat jij als professionele kapper profiteert van een fantastische aanbieding voor de Imago Hair Mask 500ml!

Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen waar we je graag van op de hoogte brengen.

De Imago Hair Mask in jouw salon

Gebruik jij de Imago Hair Mask veel in jouw salon? Of verkoop je het meer als bijverkoop aan de kassa? Beide opties zijn natuurlijk perfect, maar een combinatie is goud waard. Want wanneer jij Imago Hair Mask gebruikt bij jouw klanten, zien en ervaren zij het effect van dit product en kopen ze sneller een Imago Hair Mask tijdens het afrekenen.

Voor in de salon

Gebruik de Imago Hair Mask in jouw salon als verzorging in een behandeling. Heb jij bijvoorbeeld het haar van jouw klant net behandeld met verf? Dan kan de juiste verzorging de behandeling helemaal afmaken. Wrijf het masker masserend in op de haren van jouw klant, laat het even intrekken en zijn werk doen en spoel het vervolgens weer uit in de wasbak. Het resultaat zijn goed gehydrateerd en verzorgde haren waar jouw klant alleen maar blij van kan worden!

Voor de klant thuis

Wanneer je klant dit product thuis gebruikt, hebben ze aan de Imago Hair Mask een perfect verzorgingsproduct. Zo kunnen ze hun haren altijd verzorgen tijdens het wassen tussen de afspraken in jouw salon door. Jouw klanten kunnen met een gerust hart hun haren in verzorgen met de juiste producten en jij als professional bent zeker van een goed product die geen schade aan het haar brengt. Ideaal!

De actie van deze maand: 3+1 gratis!

Om jouw klanten mee te laten genieten van de Imago Hair Mask 500ml, willen we jou ook een korting geven. Daarom krijg je nu 3+1 Imago Hair Mask 500ml gratis! Zo kan jij ze ook weer aanbieden met een fijne korting: namelijk 500ml voor de prijs van 125ml! Hiermee vergroot jij de omzet, zonder aan marge in te leveren!

Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar mini’s erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken tijdens het afrekenen/inplannen van een nieuwe afspraak. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen!
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!
//BOTSONIC CODE