Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

17 november 2023

Professionele perfectie met Valera föhns: een must-have voor elke kapper

Als professional in de kapperswereld weet je dat de juiste tools het verschil kunnen maken. Föhns zijn hierin geen uitzondering. Ze zijn de stille kracht achter elke geslaagde coupe, misschien zelfs onmisbaar voor een behandeling in jouw salon. Valera helpt hierbij met haar nieuwe lijn aan professionele föhns die prestatie en precisie beloven. Laten we eens dieper duiken in wat Valera föhns zo speciaal maakt voor een professional zoals jij.

eQ-AIR technologie: fluisterstil, maar vol kracht

De Valera Swiss Smart Energie Pro 4500 föhn is een toonbeeld van technologische vooruitgang met zijn Smart Airflow eQ-air—technologie. Dit systeem optimaliseert de luchtstroom binnenin de föhn, wat resulteert in een sterke maar stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 70 dB is het een van de stilste föhns op de markt​​. Dit is niet alleen prettig voor jou als stylist, maar ook voor de klant die een ontspannen ervaring in jouw stoel heeft.

Power en duurzaamheid: Zwitserse kwaliteit en gebouwd om te presteren

Valera föhns, zoals de Smart Energy Pro 4500 Fohn, hebben krachtige en duurzame AC-motoren met een vermogen van 1600 tot 2400 watt, waardoor je snel en efficiënt kan werken zonder in te boeten aan levensduur​. Dit betekent dat je kunt rekenen op je Valera om dag in, dag uit topprestaties te leveren. Dat in combinatie met de Zwitserse kwaliteit die je kan verwachten, maakt de föhns van Valera de moeite waard.

Het Rotocord: bewegingsvrijheid zonder knoopzorgen

Een unieke eigenschap van Valera föhns is het Rotocord. Dit ingenieuze ontwerp zorgt ervoor dat het snoer meedraait met elke beweging, waardoor knopen en draaien verleden tijd zijn​. Met een lengte van 3 meter biedt het je de vrijheid om rond de stylingstoel te bewegen, iets wat in een drukke salon onmisbaar is.

Ionentechnologie: voor glanzend en gezond haar

Met de ingebouwde ionengenerator in modellen zoals de Swiss Steel-Master Light Gold, de Swiss Steel-Master Digital Chrome en de Swiss Steel-Master Digital Black Chrome Fohn, zorgt Valera ervoor dat het haar niet statisch wordt en een extra glans krijgt. Deze technologie is essentieel om het haar er gezond uit te laten zien en het klitten tegen te gaan na de styling​.

Multifunctioneel: elke coupe onder controle

Of het nu gaat om het föhnen van strakke, gladde kapsels of het creëren van volumineuze krullen, de veelzijdigheid van Valera föhns met hun verschillende blaasmonden en diffusers zorgt ervoor dat je elke stijl aankan​. Zeker met het innoverende Touch Me-cool mondstuk, waarmee je het mondstuk zonder problemen kan vasthouden tijdens het gebruik, heeft Valera een fijne professionele lijn aan föhns op de markt gezet.

Het is de investering waard

Voor de professionele kapper die zijn of haar ambacht serieus neemt, is een Valera föhn geen luxe, maar een essentieel instrument. Het is een investering in kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van klanten. Valera biedt de professional alles wat nodig is om elke dag weer met vertrouwen en precisie te stylen.

Als professional in de haarkunst, kies je niet zomaar een föhn. Je kiest voor een partner die jouw visie op stijl weerspiegelt. Valera begrijpt dit en heeft föhns ontworpen die jouw talent alleen maar versterken. Ervaar de kracht van Valera en transformeer een gewone haardag in een meesterwerk van stijl.

//BOTSONIC CODE