De Bezorging

  • Geplaatst op
De Bezorging

UIT VERTROUWDE HANDEN
Geen tijd om langs te komen, of gewoon het gemak van s’avonds bestellen en thuis ontvangen omdat je dat makkelijker vind, geen probleem. We verzenden dagelijks met PostNL en deze levert van maandag tot en met zaterdag af. Kun je het niet aannemen, dan proberen ze de buren. Gemak dient de mens en 1 telefoontje kan al genoeg zijn om de volgende dag je order te ontvangen.

We pakken alles met grote zorg in en hergebruiken daar zo veel mogelijk “oude” dozen voor om de kosten en het milieu tegemoet te komen. Wees altijd scherp als je een pakketje ontvangt, rammelt of lekt deze, neem dan deze niet aan, teken niet en bel ons gelijk. Mocht het voorkomen, zorgen we direct voor een oplossing zodat jij weer verder kan. 

PostNL werkt met een gemakkelijke website en mobiele App waarmee je je pakketje kan volgen en zien op welk moment van de dag het wordt afgeleverd. Wil je hier gebruik van maken, zorg dan dan je emailadres bij ons bekend is. Je ontvangt zodra de pakketjes eind van de middag bij ons de deur uit gaat een email met Track and Trace code. Geef je mailadres gelijk door en ben op de hoogte als je pakketje er aan komt!

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op tijd bij je binnen is, bel dan of bestel online voor 12:00 en geef duidelijk aan dat je het graag de volgende dag ontvangt.

 

SAME DAY DELIVERY
Ben je echt helemaal vergeten te bestellen, maak dan gebruik van "afleveren op de zelfde dag".

Besteld voor 11:00 is die zelfde dag (als het op voorraad is) bezorgt tussen 18:00-22:00 op een adres naar keuze. 

 

VERZENDKOSTEN
Voor bestelling onder de €125 euro exclusief btw vragen wij een bijdrage aan de verzendkosten van €4,95 exclusief btw. Dit doen we omdat verzenden nog altijd niet gratis is.

Same Day Delivery kost altijd €7,95 tot 10kg, daarboven kost het €11,50.