Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

4 oktober 2017

De bezorging

Uit vertrouwde handen

Geen tijd om langs te komen, of gewoon het gemak van 's avonds bestellen en thuis ontvangen omdat je dat makkelijker vindt: geen probleem. We verzenden dagelijks met PostNL en zij leveren van maandag tot en met zaterdag af. Kun je het niet aannemen, dan proberen ze de buren. Gemak dient de mens en 1 telefoontje kan al genoeg zijn om de volgende dag je order te ontvangen.

We pakken alles met grote zorg in en hergebruiken daar zo veel mogelijk “oude” dozen voor om de kosten en het milieu tegemoet te komen. Wees altijd scherp als je een pakketje ontvangt, rammelt of lekt deze, neem dan deze niet aan, teken niet en bel ons gelijk. Mocht het voorkomen, zorgen we direct voor een oplossing zodat jij weer verder kan. 

PostNL werkt met een gemakkelijke website en mobiele app waarmee je je pakketje kan volgen en zien op welk moment van de dag het wordt afgeleverd. Wil je hier gebruik van maken, zorg dan dan je e-mailadres bij ons bekend is. Je ontvangt zodra de pakketjes eind van de middag bij ons de deur uit gaat een email met Track and Trace code. Geef je mailadres gelijk door en ben op de hoogte als je pakketje er aan komt!

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op tijd bij je binnen is, bel dan of bestel online voor 12:00 en geef duidelijk aan dat je het graag de volgende dag ontvangt.

 

Verzendkosten

Voor bestelling onder de €125 euro exclusief btw vragen wij een bijdrage aan de verzendkosten van €5,95 exclusief btw.

 

Salon interieur

Heb je een nieuwe kappersstoel of volledig interieur met wasbak en al besteld? Dan komt Rico hoogstpersoonlijk langs in onze opvallende blauwe bus om de meubels veilig en zorgvuldig af te leveren.

//BOTSONIC CODE