Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

1 oktober 2023

Het team smoelenboek

Ervaring & gezelligheid

Sanne, John, Vanessa, Monique, Gert, Olav, Ferry, Rico, Angela, Daniël, Wim en Coby vormen team Koos van der Beek. Als team steken we dagelijks al onze energie in normale dingen. We doen het graag en dat maakt het dan ook meer dan de prijs waard om met ons samen te werken.

Meer dan 80 jaar geleden is Koos van der Beek begonnen met het voorzien van zijn klanten met alle benodigde artikelen. 80 jaar later is aan deze basis normen en waarden nog niks veranderd. Als klant ontvang je van ons de volledige aandacht, doen we ons best om de nieuwste producten voor de scherpste prijs zo snel mogelijk aan je te laten zien. 

Kwaliteit, breed assortiment, scherpe prijs en een snelle levering proberen we iedere klant aan te bieden. Altijd met een glimlach en soms met een knipoog. Waar jij gezellig kunt shoppen mét verstand en plezier, omdat wij continue streven de leukste kappersgroothandel van Nederland te zijn. 

Als moderne groothandel gaan we mee en lopen we voorop in de actuele behoeftes, verkopen we zoveel mogelijk alle gangbare en ongangbare producten en A-merken. Als aanvulling daarop leveren we onze huismerken Imago en Pure waarbij er een gunstige balans is tussen A-kwaliteit en prijs.

Als je kan rekenen, krijg je bij ons altijd de beste deal. Onze manier van werken zit ook altijd in de prijzen. Altijd helder, eerlijk en scherp geprijsd. Wij hebben altijd leuke acties en aanbiedingen, maar misleiden niet. Hoge kortingen daar schiet je niks mee op, wat betaal je onder aan de streep? Ons team houdt alle prijzen scherp in de gaten en zorgt er daarom voor dat jij altijd de beste deal krijgt!

We zijn onafhankelijk en willen alleen dat jij blij de deur uit stapt of vooral weer terug komt. Als je bij ons op de zaak komt, Facebook, nieuwsbrief of Knipnieuws in de gaten houdt zie je dat we continue bezig zijn met nieuwe trends te ontdekken en handige en slimme producten aan je voor te stellen. We denken graag mee, we helpen graag ondernemen en ontwikkelen nieuwe producten of diensten als er vraag naar is. We zijn 80 jaar ervaren en dat maakt ons flexibel. We werken met een zeer ervaren team dat van beauty, elektronica, inrichtingen, marketing tot kleurtechniek is onderlegt om iedere kapper te kunnen adviseren in zowel product- als zakelijke keuzes.

 

Ons Team

Olav - Koos van der Beek

Olav - Aanvoerder

Een derde generatie Van der Beek geeft klassieke waarden een eigentijds jasje om aan te sluiten bij de wensen van de moderne kapper. Online inspireren, informeren en snel bestellen tot zelfs samen verkopen. Er liggen kansen die we graag delen. Met de ervaringen uit het verleden zijn we nog beter voorbereid op de toekomst.

Gert - Aanvoerder SR

Het is begonnen in de garage van mijn vader, tot nu, de groothandel met online bestellen voor elke kapper! Service, ondersteuning, de nieuwste producten en gedegen advies zijn altijd belangrijke gratis bijzaken geweest die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is en in de (digitale) toekomst ook zullen blijven.

Gert - Koos van der Beek
Ferry - Koos van der Beek

Ferry - Chef Bezoek

Een vriendelijke lach, leergierig en altijd geïnteresseerd in wat er speelt, dat is Ferry. Bij jou in de salon horen we graag waar jij behoefte aan hebt en praten we je bij over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Op een paar goede sneakers komt Ferry graag langs in jouw salon om te sparren over nieuwe mogelijkheden, passende producten en de beste tips voor jouw salon.

Want zoeken naar de kansen voor de kapper, dat doe je niet op afstand en vanuit je eigen wereld. Langskomen in de salons helpt ons begrijpen waar we als groothandel beter in kunnen ondersteunen, waar we jullie beter bij kunnen helpen en vooral elkaar aan te vullen.

Daniël - Chef Design

Elk product is uniek, maar hoort ook thuis in een lijn. Door te spelen met ontwerpen, zowel online als offline, komt een product tot zijn recht. Al het design wat hierbij hoort, laten wij over aan onze chef Design: Daniël!

Daniël stelt met zorg alle visuals samen en denkt alle visuele communicatie uit. Een taak die hij graag afwisselt met werk in de winkel of meedenken met de marketingacties. Dus zo kan je hem ook tegenkomen om jullie (online) orders bij elkaar te rapen of je ziet hem in overleg zitten met de marketing teamgenoten Olav en Angela!

Daniel - Koos van der Beek
Monique - Koos van der Beek

Monique - Chef Beauty

Een groot assortiment verkoopproducten geeft jou de kans om je klanten blij te maken en meer te verdienen. Niet alleen met kappersitems, maar ook make-up en verzorgingsproducten voor jou als kapper en/of visagist. Met onze Monique kom jij verder in onze Golden Rose afdeling. Want Monique is dé specialist binnen Koos van der Beek als het gaat om dit merk. Met recht is zij dus Chef Beauty!

Sanne - Chef Verkoop

In de webshop vind je al onze producten en vind je alles wat elke kapper nodig heeft. Maar bij Koos van der Beek gaan we net een stapje verder. Kom bijvoorbeeld langs of neem (telefonisch) contact op voor een fijn gesprek. Misschien krijg je Sanne wel aan de telefoon!

Want Sanne denkt graag met je mee, luistert graag naar jouw ervaringen en geeft advies als je dit nodig hebt. Zo komen jullie samen tot de beste tools en producten die jij kan gebruiken in jouw salon. Hoor jij Sanne aan de telefoon of spot je haar in de winkel?

Sanne - Koos van der Beek
Wim - Koos van der Beek

Wim - Chef Advies

Zoek je een exclusief merk, speciale borstels of een nieuwe tondeuse? Wim gaat graag met je in gesprek om achter al jouw wensen te komen. In een 1-op-1 gesprek luistert Wim graag naar je. Door onze zorgvuldig samengestelde collectie vind je (eventueel samen met Wim) altijd de kwaliteit en producten die bij jouw salon passen. Wim helpt je graag tijdens jouw bezoek aan de winkel of aan de telefoon op zoek naar de beste keus voor jou!

John - Chef Inkoop

Met een grote (web)winkel, showroom en voorraad willen we een breed aanbod zo snel mogelijk kunnen leveren. Maar we kijken ook graag samen met jou naar die passende schaar of voor een nieuwe inrichting, met aandacht en altijd vrijblijvend advies. Daarvoor kun je gelukkig altijd terecht bij John. Want met zijn expertise en kennis over de winkel en de producten, weet jij als klant altijd wat de beste keus is en wat er allemaal nog in de planning staat.

John - Koos van der Beek
Vanessa - Koos van der Beek

Vanessa - Chef Productie

Met 100% focus op de inkoop en productie van onze eigen merken werkt ze overal waar internet is, maar het liefst op donderdag op de zaak tussen de gezellige collega’s. Grootste uitdaging is alle producten zo snel mogelijk binnen te krijgen ondanks alle uitdagingen op het wereldtoneel. Door (figuurlijk) bovenop onze Imago, Pure en Kiki Curls producten te zitten, en een compleet en helder overzicht van het inkoopproces te hebben, zijn we betrouwbaarder en toekomstbestendiger dan ooit.

Rico - Chef Magazijn

Als grote vriendelijke reus is Rico verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande producten. Netjes en snel verwerken in onze systemen, in de winkel alles aanvullen of in ons magazijn netjes opbergen. Je kan hem ook in zijn blauwe jasje bij je langs verwachten voor het afleveren van je inrichting. 

Rico - Koos van der Beek
Coby - Koos van der Beek

Coby - Chef Cijfers

Al sinds 1988 is dit trouwe werkpaard een vertrouwd gezicht in onze groothandel. Ooit had ze het overzicht over alle cijfers binnen het bedrijf. Nu komt ze een keer per week koffiedrinken, handelt ze reparaties af en controleert ze alle contante betalingen. Wist je trouwens dat 'Coby-koffie' een begrip is hier in de winkel? Gewoon zwart, zonder crèmelaagje of melk: kom eens gezellig langs voor een bakkie!

Angela - Chef Communicatie

Elke dag druk bezig zijn om de beste producten te selecteren en in te kopen, is een heel ander vak dan jullie ook goed en duidelijk uitleggen wat de producten doen en hoe ze werken. Ons marketingteam is versterkt met een tekstenschrijfster pur sang die onze marketing een boost geeft. Klantcontact, wat we mega waardevol vinden, is veranderd door de online wereld en verdient meer liefde dan ooit om het contact met jou goed te houden en onze meerwaarde duidelijk te blijven maken!

Angela - Koos van der Beek
//BOTSONIC CODE