Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Banditz Haarelastiekje en armbandje 2-in-1

Hip & Happening
Meerdere kleuren
Officiële Banditz Groothandel
Productomschrijving
Banditz haarelastiekjes voor in jouw salon Ben jij op zoek naar haarelastiekjes die je kan bij verkopen of gebruiken in jouw salon? Met de Banditz haarelastiekjes zit je sowieso goed! Banditz zijn ‘s werelds beste haarelastiekjes vanwege hun geweldige kwaliteit. Voordelen van Banditz haarelastiek Er zijn meerdere pluspunten waardoor Banditz ha...

Banditz haarelastiekjes voor in jouw salon

Ben jij op zoek naar haarelastiekjes die je kan bij verkopen of gebruiken in jouw salon? Met de Banditz haarelastiekjes zit je sowieso goed! Banditz zijn ‘s werelds beste haarelastiekjes vanwege hun geweldige kwaliteit.

Voordelen van Banditz haarelastiek

Er zijn meerdere pluspunten waardoor Banditz haar goede naam verdiend. Zo zijn ze extreem zacht voor elk haartype en kunnen niet rafelen of verslappen vanwege de manier waarop ze gemaakt zijn. De Banditz haarelastiekjes zijn namelijk ontworpen en geproduceerd met een unieke weeftechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van 60 draden per Banditz haarelastiek. Dit zorgt ervoor dat ze de ideale grootte hebben en rekt wanneer je ze gebruikt.

Wanneer je ze niet gebruikt, kan je de Banditz haarelastiek dragen als een armbandje. Zo heb jij (of jouw klant) altijd een haarelastiek in de buurt. Zo kunnen ze overal mee naartoe. Het fijne is dat de Banditz bandjes tegen veel invloeden van buitenaf kunnen zoals chloor- zeewater. Verkleuren zullen ze niet.

Maar er zijn zoveel haarelastieken, waarom Banditz?

Er zijn enorm veel verschillende soorten elastiekjes voor in het haar. Zelfs van Banditz zijn talloze imitaties gemaakt. Maar geen enkele van deze imitaties biedt de voordelen zoals hierboven allemaal tegelijk zoals Banditz doet.

Altijd voordelig bij Koos van der Beek

Wil jij gebruik maken van Banditz haarelastiekjes in jouw salon of ze als product aanbieden aan jouw klanten? Koop voordelig de Banditz bandjes in bij Koos van der Beek. Wij adviseren ze door te verkopen voor een adviesprijs van €3,95 euro (minimale verkoopprijs €3,- inc. BTW).

Sterker nog, ontvang een display om de Banditz bandjes aan te bieden in jouw salon wanneer je een minimale afname van 100 Banditz bandjes neemt. Zo kan jij jouw net gekochte product gelijk alle 100 kwijt in deze display en een mooi plekje geven in jouw salon!

N.B. de afbeeldingen dienen ter indicatie: kleuren kunnen afwijken.

Bestel Banditz Haarelastiekje en armbandje 2-in-1 tegen inkoopprijs bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
500993

Eerder door jou bekeken