Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Banditz Haarelastiekje en armbandje 2-in-1

  Hip & Happening
  Meerdere kleuren
  Officiële Banditz Groothandel
  Productomschrijving
  Banditz haarelastiekjes voor in jouw salon Ben jij opzoek naar haarelastiekjes die je kan bij verkopen of gebruiken in jouw salon? Met de Banditz haarelastiekjes zit je sowieso goed! Banditz zijn ‘s werelds beste haarelastiekjes vanwege hun geweldige kwaliteit. Voordelen van Banditz haarelastiek Er zijn meerdere pluspunten waardoor Banditz haa...

  Banditz haarelastiekjes voor in jouw salon

  Ben jij opzoek naar haarelastiekjes die je kan bij verkopen of gebruiken in jouw salon? Met de Banditz haarelastiekjes zit je sowieso goed! Banditz zijn ‘s werelds beste haarelastiekjes vanwege hun geweldige kwaliteit.

  Voordelen van Banditz haarelastiek

  Er zijn meerdere pluspunten waardoor Banditz haar goede naam verdiend. Zo zijn ze extreem zacht voor elk haartype en kunnen niet rafelen of verslappen vanwege de manier waarop ze gemaakt zijn. De Banditz haarelastiekjes zijn namelijk ontworpen en geproduceerd met een unieke weeftechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van 60 draden per Banditz haarelastiek. Dit zorgt ervoor dat ze de ideale grootte hebben en rekt wanneer je ze gebruikt.

  Wanneer je ze niet gebruikt, kan je de Banditz haarelastiek dragen als een armbandje. Zo heb jij (of jouw klant) altijd een haarelastiek in de buurt. Zo kunnen ze overal mee naartoe. Het fijne is dat de Banditz bandjes tegen veel invloeden van buitenaf kunnen zoals chloor- zeewater. Verkleuren zullen ze niet.

  Gratis display bij bestelling van 100 banditz!

   

  Maar er zijn zoveel haarelastieken, waarom Banditz?

  Er zijn enorm veel verschillende soorten elastiekjes voor in het haar. Zelfs van Banditzzijn talloze imitaties gemaakt. Maar geen enkele van deze imitaties biedt de voordelen zoals hierboven allemaal tegelijk zoals Banditz doet.

  Altijd voordelig bij Koos van der Beek

  Wil jij gebruik maken van Banditz haarelastiekjes in jouw salon of ze als product aanbieden aan jouw klanten? Koop voordelig de Banditz bandjes in bij Koos van der Beek. Wij adviseren ze door te verkopen voor een adviesprijs van €3,95 euro (minimale verkoopprijs €3,- inc. BTW).

  Sterker nog, ontvang een display om de Banditz bandjes aan te bieden in jouw salon wanneer je een minimale afname van 100 Banditz bandjes neemt. Zo kan jij jouw net gekochte product gelijk alle 100 kwijt in deze display en een mooi plekje geven in jouw salon!

  Bestel Banditz Haarelastiekje en armbandje 2-in-1 tegen inkoopprijs bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  500999

  Eerder door jou bekeken