Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

22 december 2023

De Koos top 5 van 2023!

Nu 2023 op zijn einde loopt en iedereen zich klaarmaakt voor het nieuwe jaar, blikken wij graag terug op alle mooie momenten van het afgelopen jaar. Bij Kappersgroothandel Koos van der Beek streven we ernaar om professionals in de haarverzorgingsindustrie de beste producten en gereedschappen te bieden. Daarom brengen we graag 2023 in kaart met een top 5 aan prachtige en meest verrassende producten die we dit jaar hebben mogen toevoegen aan ons assortiment. Laten we ze ontdekken!

De Max Pro Twist Autocurler

Dit jaar kwam Max Pro met een nieuw item in hun assortiment: De Max Pro Twist Autocurler. Dit apparaat stelt iedereen in staat om een prachtig kapsel met mooie krullen te creëren. Met de 34 mm krultang die zelf de plukken haar krult zonder dat je jezelf kan verbranden, is ideaal voor iedereen die snel, gemakkelijk en effectief krullen wil hebben in het haar. Wij waren enorm verrast door niet alleen de kwaliteit, maar ook de gemakkelijkheid van het apparaat. Daarom verdient de Max Pro Twist Autocurler 34 mm zeker een plaatsje in deze top 5!

De Imago No Yellow Mask en de Imago No Yellow Spray

De Imago No Yellow Haircare is je misschien al bekend. Veel professionals gebruiken deze haircare in salons na een (blondeer-)behandeling en veel van jullie klanten gebruiken dit product thuis tussen de behandelingen door. We hoorde steeds vaker dat er behoefte was aan meer No Yellow producten dus dit jaar hebben we daar werk van gemaakt. Met trots kondigde we dan ook de gehele No Yellow lijn aan, met een haarmasker en een spray om de No Yellow ervaring te verbeteren.

Met succes, want met de komst van deze producten is de No Yellow lijn mooie producten rijker en een aanwinst voor de professional!

De Y.S. Park Gleam Collection

Dat Y.S. Park onmisbaar is tijdens de knip- en stylingswerkzaamheden binnen het kappersvak, zijn we allemaal wel zeker van toch? Maar dit kan zelfs in jouw eigen stijl door altijd een knipkam te kiezen in de kleur die jij mooi vindt. Met de Y.S. Park Gleam collection, geven wij jou deze mogelijkheid.

Een fijne knipkam met verfijnde technologie voor een betere gebruikservaring, is verkrijgbaar in elke kleur van de regenboog. Daarom vonden wij dit een prachtig product om toe te voegen aan ons assortiment en genieten we nog elke dag van de voordelen die Y.S. Park jullie professionals te bieden heeft.

De Valera Smart Energy Pro

Valera is een merk wat we al langer kennen in de kappersbranche, maar nog niet met zulke kwalitatieve föhns als dat ze dit jaar hebben uitgebracht. We zijn zelfs zo enthousiast, dat we een gehele blog hebben geschreven over deze prachtige föhns die vooruitstrevend zijn in hun kwaliteit.

Met name de Valera Smart Energy Pro is een toonbeeld van technologische vooruitgang met zijn Smart Airflow eQ-air—technologie. Dit systeem optimaliseert de luchtstroom binnenin de föhn, wat resulteert in een sterke maar stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 70 dB is het een van de stilste föhns op de markt. Dit is niet alleen prettig voor jou als stylist, maar ook voor de klant die een ontspannen ervaring in jouw stoel heeft.

En tot slot: Alle producten van Björk!

Hoe kunnen we maar één product kiezen van dit prachtige nieuwe merk? Begin dit jaar mochten we dit Zweedse merk toevoegen aan ons assortiment en sindsdien zijn we groot fan! Van prachtige verzorgingsproducten tot ideale stylingproducten, Björk heeft het allemaal!

Björk heeft een passie voor het ontwikkelen van producten die fantastisch zijn voor de professional en zorgt ervoor dat haar producten niet alleen vegan zijn, maar ook duurzaam in vele manieren van inhoud tot verpakking. Daarmee maakt Björk het lijstje van verrassende producten in 2023 zeker af!

 

Zoals je ziet, hebben we in 2023 niet stilgezeten. En dat zijn we in 2024 ook niet van plan. Want naast alle andere mooie ontwikkelingen en producten die we in 2023 hebben gezien (niet alleen bovenstaande producten, maar ook andere voorbeelden zoals de nieuwe Imago 0.0 shampoo & conditioner en de toevoeging van Matrix) hebben we prachtige plannen voor 2024. Maar voor nu genieten we allemaal van de feestdagen om in 2024 weer aan de slag te kunnen!

Zien we je dan weer in onze (online) groothandel?

//BOTSONIC CODE