Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  26 oktober 2022

  Het seizoen van cadeaus: mini geschenkjes voor jouw klanten!

  Het najaar heeft zijn intrede gemaakt en daarmee komt het seizoen van de geschenkjes er ook weer aan. Ben jij al begonnen met nadenken wat jij jouw klanten wil meegeven?

  Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij graag een aantal van onze parels op een rijtje om jou te helpen de beste keuze te maken.

  Waar let je op?

  Cadeautjes zijn leuk, maar ze moeten natuurlijk wel leuk blijven. Het juiste cadeautje geven, kan daarom erg lastig zijn. Om de juiste keuze te maken, kan je rekening houden met de volgende punten:

  Prijs

  Waarschijnlijk is dit de belangrijkste factor om rekening mee te houden. Zeker in tijden waarin geld steeds meer waard wordt, denk je goed na voor je het uitgeeft. Koos van der Beek snapt dit heel goed en heeft daarom verschillende aanbiedingen om jou geld te besparen. Check vooral hieronder alle aanbiedingen!

  Praktisch

  Misschien wil jij graag dat de cadeautjes een bepaalde gedachte, wens of praktische functie geven. Ook dan hebben we prachtige geschenkjes die jij mee kan geven aan jouw klanten. Denk bijvoorbeeld aan de Imago handcrème waarmee jij jouw klanten zachte handen geeft, of de Appel Roxanne zodat jouw klanten altijd heerlijke ruiken!

  Merk

  Werk jij veel met Imago? Dan is het misschien leuk om ook jouw cadeautjes van dit merk te geven. Dan zijn onze Mini’s ideaal om te delen vanuit Imago. Of de mini mascara’s vanuit Golden Rose. En vergeet natuurlijk de elastiekjes van Banditz of Invisibobble niet!

  Wat jouw keus ook is, Koos van der Beek staat voor je klaar. Klik hieronder op de afbeeldingen om bij de juiste producten uit te komen of bekijk alle cadeautjes op deze pagina. Alvast fijne feestdagen gewenst!