Hoofdhuidproblemen zijn eenvoudig op te lossen met Actigener Therapy shampoo

  • Geplaatst op
Hoofdhuidproblemen zijn eenvoudig op te lossen met Actigener Therapy shampoo

Maar liefst één op de vier mannen, vrouwen én kinderen heeft last van hoofdhuidproblemen, of ze het nou doorhebben of niet. De problemen kunnen uiteenlopen van roos of een droge huid, naar eczeem of vet haar. Het zijn dingen waar we graag zo snel mogelijk vanaf willen zijn. We proberen allerlei middeltjes, maar vaak is het niet makkelijk om hoofdhuidproblemen op te lossen. Toch is er een oplossing; Actigener Therapy shampoo.

Hoe ontstaan hoofdhuidproblemen precies?

Hoofdhuidproblemen zijn er in allerlei verschillende soorten. Bij hoofdhuidproblemen is je hoofdhuid gevoelig en kun je last hebben van een brandend, tintelend, pijnlijk of jeukend gevoel én kan de hoofdhuid rood zijn. Soms voelt de huid ook strak aan en in ernstige gevallen kun je een hyperreactieve of overgevoelige hoofdhuid hebben.

 

Hoofdhuidproblemen kunnen op verschillende manieren ontstaan. De meest voorkomende redenen zijn het feit dat het bloed een tijdelijk tekort heeft aan de nodige voedingsstoffen voor de hoofdhuid en het feit dat het bloed de haarwortels niet kan bereiken om ze te voeden. Andere oorzaken van hoofdhuidproblemen zijn een verstoorde stofwisseling, een verstoord evenwicht in de vernieuwing en afsterven van cellen én het gebruik van nicotine, alcohol en medicijnen. Er zijn ook alledaagse dingen die de conditie van je hoofdhuid kunnen beïnvloeden, zoals een uitgebalanceerd dieet of het gebruik van een verkeerde shampoo. Ook bepaalde weersomstandigheden, verontreiniging of stress kunnen bijdragen aan hoofdhuidproblemen. Een aantal hoofdhuidproblemen zijn roos, een vette hoofdhuid, een droge hoofdhuid of psoriasis, wat een pijnlijk en jeukend gevoel tot gevolg heeft. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn vervelend en je wilt ze zo snel mogelijk oplossen.

 

 

 

Dé natuurlijke therapieshampoo voor het oplossen en voorkomen van haar- en hoofdhuidproblemen

ACTIGENER® is dé perfecte oplossing voor het verhelpen van jouw haar- en hoofdhuidprobleem. Al sinds 1965 doet de natuurlijke therapieshampoo fantastisch werk. Uiteraard wil je de problemen zo snel mogelijk verhelpen en dat is precies wat ACTIGENER® doet. Al na een paar keer wassen zie je resultaat en zul je zien dat de hoofdhuid beter aanvoelt. Niet alleen lost de shampoo de problemen op, het zorgt er ook voor dat je haar in betere conditie is, gezonder groeit en volumineuzer wordt. Door de natuurlijke ingrediënten van de shampoo wordt de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd tijdens én na het gebruik. Je zult een aangenaam warm en tintelend gevoel krijgen en je zult merken dat de jeuk minder wordt. Het allerbelangrijkste; de geïrriteerde hoofdhuid wordt gekalmeerd.

 

In 2019 is de complete productlijn van ACTIGENER® overgenomen door de derde generatie van de kappersgroothandel Koos van der Beek. Bij deze overname is de oorspronkelijke formule behouden gebleven, waarmee respect voor de jarenlange historie wordt getoond. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en verpakt, wat iets is om trots op te zijn.

 

Strong

Mild

Ice

Sport

Lotion

 

 

Met maar liefst vijf uitvoeringen dé therapieshampoo voor iedereen

ACTIGENER® is een shampoo die werkelijk door iedereen kan worden gebruikt. Dit komt door het feit dat er maar liefst vijf verschillende uitvoeringen zijn. Heb je bijvoorbeeld last van vet haar of heb je je haren gekleurd en wil je ze zo goed mogelijk onderhouden en verzorgen? Dan is er speciaal voor jou een specifieke uitvoering. Een aantal dingen hebben ze allemaal gemeen; ze stimuleren de doorbloeding van de hoofdhuid, ze maken de hoofdhuid tintelend en warm, ze reinigen je haar en je hoofdhuid én ze kalmeren je hoofdhuid bij irritaties. Hieronder staat per uitvoering wat ze zo bijzonder maakt en wat ze voor je doen, zodat ook jij een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

 

Strong

Strong is de sterkste en best verkochte shampoo van het hele ACTIGENER®-shampoo assortiment. Hij is perfect voor mensen met normaal tot vet haar en het haalt het meeste uit de ACTIGENER® formule. Strong bevat onder andere Arnica Montana, Magnesium, Vitamine B3 en een aantal fantastische oliën. Onder deze oliën vallen de wintergreenolie, kamilleolie, muskusolie en Cajeput olie. De Arnica Montana verjongt de hoofdhuid, maar stimuleert ook de haar follikels door het verbeteren van de doorbloeding. Een ander voordeel is dat deze shampoo voortijdige haaruitval voorkomt. Al met al een zeer sterke en efficiënte shampoo.

 

 

Mild

Heb je je haren geverfd en wil je er alles aan doen om je haar zo goed mogelijk te verzorgen en gezond te houden? Dan is de mildere ACTIGENER® formule wat je zoekt. Niet alleen is het goed voor je haar, de ingrediënten zorgen ook nog eens voor een beter kleurbehoud. Het ster-ingrediënt van deze uitvoering is de wintergreenolie. Deze olie helpt de haarwortels te verstevigen. Versteviging van de haarwortels resulteert in gezonder haar én voorkomt haaruitval. Een ander voordeel van dit ingrediënt is het feit dat het de jeuk van roos verlicht en voorkomt dat het terugkomt.

 

 

Ice

Ice is de shampoo voor een verkoelend effect. Geniet dan ook van een verfrissend gevoel bij het gebruik van deze ACTIGENER® formule. De resultaten zijn hetzelfde als die van de andere shampoos, maar dan met een ijskoude kick. De shampoo bevat wederom geweldige ingrediënten, met als hoogtepunt Cajeput olie. Cajeput olie zorgt voor een verkoelende en verlichtende werking op een jeukende hoofdhuid, wat zorgt voor een fantastisch gevoel.

 

 

Sport

Ken je dat verfrissende gevoel van een douche na een goede sportsessie? Dat is dus precies wat je bereikt met de sport uitvoering van ACTIGENER® shampoo. Niet alleen lost het je haar- en hoofdhuidproblemen op, het zorgt ook voor verfrissing én een prijswinnende look. De shampoo bevat magnesium, wat hét anti-stress mineraal is van onze natuur. Het speelt dan ook een belangrijke rol bij het bevorderen van de haarfollikelgroei. Al met al resulteert het gebruik van deze shampoo in een gezonde haargroei.

 

 

Lotion

En dan last but not least; de leave-in ACTIGENER® formule. Deze lotion uitvoering kan worden gebruikt als shampoo, maar ook als aanvulling op één van de andere shampoos op dagen dat je je haar niet wast. Het geeft je haar meer volume, terwijl het tegelijkertijd je hoofdhuidproblemen oplost. De kamilleolie in deze uitvoering kalmeert de hoofdhuid én geeft glans en zachtheid aan je haar.

 

Zit je al een hele tijd met hoofdhuidproblemen en kan je niet wachten om deze op te lossen? Dan heb jij dé oplossing gevonden. De natuurlijke therapieshampoo van ACTIGENER® geeft jou het fijne gevoel van een heerlijke, gezonde hoofdhuid. Wat wil je nog meer?

 

ACTIGENER® in jouw salon? Bestel de producten bij de bron!