Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  KIS KeraDirect 200ml

  🔎 Meerdere kleuren
  Productomschrijving
  Voor trendy nuances en originele kleureffectenKeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng met Clear voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. Meng met Smoke om kleuren donkerder en minder fel te maken. Smoke is uitermat...

  Voor trendy nuances en originele kleureffecten

  KeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng met Clear voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. Meng met Smoke om kleuren donkerder en minder fel te maken. Smoke is uitermate geschikt voor het onderhouden van grijstinten.

  Houd rekening met de blauwe ondertoon van Smoke bij toepassing op geblondeerd haar met een restant geelzweem. KeraDirect Colors zijn kant-en-klaar en er hoeft geen ontwikkelaar aan toegevoegd te worden.

  Felle kleurresultaten worden het best verkregen op een zo licht mogelijke kleurhoogte. Dit kan bereikt worden met een blondeerwassing of blondering. Voor de beste kleuropname adviseren wij vóór het aanbrengen van KeraDirect geen afsluitende conditioner of kuur te gebruiken.

  Gebruiksaanwijzing: licht het haar voor felle tinten of lichte pastels eerst op tot minimaal kleurhoogte lichtblond. Breng KeraDirect in ruime mate aan op het grondig gewassen en handdoekdroge haar. Spoel KeraDirect na 15-30 minuten inwerktijd zorgvuldig uit met warm water.

  Advies: draag bij het opbrengen handschoenen en vermijd huidcontact. Bescherm de huid bij de haaraanzet met crème of huidolie. Niet gebruiken om wimpers en wenkbrauwen te kleuren.

  Waarschuwing: KeraDirect Colors kunnen blijven afgeven en vlekken op kleding of kunststof veroorzaken.

  Bestel KIS KeraDirect 200ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  21121101

  Eerder door jou bekeken